Monday, November 30, 2009

Siapa Punya Kerja Nihh?

Mula-mula datang seekor.. Aikss... Tak tahan nihh. Dahlah saiz agak-agak bikin geram, alunan muziknya pula boleh menjulingkan bijik mata, yelah mata asik-asik jeling kiri kanan. Bukan nak kata banyak nyamuk di kampung, dah memang banyak dan montel gitu... almaklum dikelilingi kebun kelapa sawit. Nyamuk kelapa ni tak bawa penyakit, kompom. Tapi memang kurang menyelesakan. Apalagi, operasi klik-klik bertukar jadi operasi tepis-menepis dan silat menyilat, hehehe.. Akhirnya....

Dengan bangganya dipersembahkan.. mula-mula sikit yang menjadi korban.. (nota 13 SG: yang tak tahan tengok tu, sila tutup mata)
bertambah lagi... Tapi, siapa punya kerja nihh?
Pembunuh bersiri akhirnya didedahkan... korang pandai-pandailah teka aaa... tak nak bagi iklan free.

38 comments:

Apih said...

besar gila.. mcm tmpat aku jugak ni..

911 said...

Apih, ingatkan tempat aku jak.. ehehehe

Mr. Cuz said...

haha..mmg bnyak nyamuk tempak ko bro..pasang la ubat nyamuk..kih3..

911 said...

> Mr.Cuz.. hahahaha.. dah memang banyak..

ekopelancongan said...

salam kembara bro..

ni kalo kompol bebanyak..

bole g minang putri gunong ledang..

ngee..

Aidi-Safuan said...

hehehee...kalo nak buat sup nih cukup untuk 1 famili

911 said...

> ekopelancongan,
ekekeke... nak minang la ni...

911 said...

> Aidi-Safuan
Adehhh... sup nyamuk. ekekeke

+black.angelz+ said...

Kui3..x blh blah..siap leh tgkp gambo..

s.c.h.u.l.t said...

BESARNYA NYAMUK!!!! +____+

ni kalo kene geget ni mau demam denggi,kepialu, chinguya..blablabla. :P

~@k1 is @utuMn!~ said...

hahahha!!
besa nyer..
2 nyamok??
isk2~

AKU said...

adess..tn..klu 2la racun nyamuk..blm mujarab lg 2 tn..paling mujarab klu tn bakar unggun api bwh rumah..agak2 api besar sampai cecah lantai lg bgs..hehe..gurau ja r tn..hehe

ayie said...

911: guna apa tu leh bunuh byk gitu..kat umah tu, guna penyembur tu dah jalan ler...kasik tips sikit.

dah tak tahan nie byk nyamuk kat umah tu

wan2911 said...

hahaa...rajin gile kumpul nyamuk,
dulu mase kecik2 slalu jugak aku wat macam ni, tapi tepuk seko2. pakai spray mcm xde kesan je..

sukiminna said...

haaa..ngelat ni..

bunuh pki sembur mane ade kuar darah..tu ade nmpk kesan darah tu..hehe

911 said...

> +black.angelz+
dah tak dpt buat apa-apa... tinggal bagi pose yang sexy gituu.. hehehe

911 said...

> s.c.h.u.l.t
semua ada.. tinggal H1N1 yg takde

911 said...

> aki..
nyamuk bahh...

911 said...

> tn AKU..
adeiii, bukan lagi nyamuk yg lari... dgn org2 semua lari kalau itu.. hahaha

911 said...

> ayie
penyembur je tu... kang revealed, bagi iklan free pulak..

911 said...

> sukimina
nyamuk dah pening2 hinggap kat lantai, apa lagi.... geram sangat, belasah le... tu yang kuar darah tu.. ekekekekk

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

banyak betul tu.. itulah kuasa ubat nyamuk..hehe..

* lama betul tak spray ubat nyamuk .. busuk..

911 said...

> a.z.r.i.n.a.03.07
betul tu, busuk..

cybernetic88 said...

woo!!. lawa gile gmbr snap. haha. smart. leh wt iklan gitu. haha =P

izzahfarhana said...

ada kwn sya xleh tgk segerombolan nyamuk nanti dia bersin =p

watie said...

waaa manyak kena bunuh hihihi

nn said...

euwwww.

911 said...

> cybernetic88
tq...:)

911 said...

> izzahfarhana
ooowhh.. ye ke...adehhh

911 said...

> watie

Dah jadik pembunuh bersiri :D

911 said...

> nn

:D..

Zamz said...

fuiyo kalau boleh jual dah kaya nih hehe

SERACURLYLA said...

- eeee gelinya tgk klo sd byk...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

mak aih... ..nyamuk kecik macam tuh pun nampak clear la, clear !

911 said...

@zamz
hehehe... ada ka org nak beli.. klu ada nak juga jual nihh..

911 said...

@ Zikr the Jalanan Sepi Perantau

kebetulan camera tu ada option super macro. kamera digital murah je..

911 said...

@SERACURLYLA
Baa kaa... mau kunu diantar sana tpt ko?.. hihi

noor afzan said...

sheildtox attack..?