Thursday, August 12, 2010

Bermain Dengan HDR #2

Yang ini menjadi kot?
100% menggunakan Photomatix Pro 3.

10 comments:

AKU said...

klu aku ni yg mengedit tn..terus gelap semua..ingat ja org itu perahu awan hitam...wakaka,,mmng sampin suda kau tn

911 said...

tengkiu tuan.. nda juga ba sampin.. (nasib baik nda tebayang2 yg lain tn...) hahahaha

Abu Luqman said...

ziarah kamu ye..di bulan ramadhan

911 said...

Abu Luqman,
thanks

puterapescado said...

cantek care editing nie...
nk try la..asyik2 gune photoscape jer..

afayufu said...

nuffwalking.. tk dpt melihat shoutmix sendiri.. huhuhu

syahira ariff said...

amazing!
brapa kali da aku blaja kat u tube teknik hdr nie,still tak faham2 lagi
tahniah la,nnti kau leh buat tutorial
=]

black_mel said...

nice...skrng masih dlm proses mencuba...bz..x smpat nk explore mcm2..

bro..kalau bole lps ni letak pic before edit n lepas edit..nk tgk perbezaan..apa2pun..mmg cntik..

911 said...

puterapescado,
thanks :) sy tak pernah cuba photoscape tu, nak cuba la jugak nanti.

afayufu,
satu dua menjak ni shoutmix macam bermasalah.

syahira ariff,
insyaallah akan dibuat nanti.

black_mel,
nanti saya cuba, insyaalllah. thanks bro.

akubiomed said...

Cantik gambar background awan bilag guna editing software